Firemné flotily čelia rastúcim tlakom na znižovanie emisií a udržateľnosť, čo sa čoskoro prejaví v povinnosti zaviesť jasné opatrenia. Konferencia eFleet Day 2024 ponúka riešenia.

 

eFleet Day 2024

Európska legislatíva a budúcnosť firemných vozových parkov

 

Transformácia dopravy smerom k väčšej udržateľnosti je jasnou víziou Európskej únie. V súlade s touto ambíciou prichádzajú nové regulácie a legislatívne opatrenia, ktoré budú mať významný vplyv na firemné flotily. Na jednej strane sa sprísňujú emisné normy pre vozidlá so spaľovacími motormi, na druhej strane sa rozširuje podpora pre alternatívne palivá. Firmy tak musia sledovať trh a testovať elektrické vozidlá, pretože čoskoro nastane čas na prijatie konkrétnych opatrení.

 

Výzvy spojené s elektrifikáciou firemných flotíl

 

Pri rozhodovaní o elektrifikácii vozového parku budú firmy čeliť viacerým výzvam. Okrem počiatočných nákladov na nákup elektromobilov budú musieť brať do úvahy aj prevádzkové náklady a ďalšie faktory. Dôležitou otázkou bude aj motivácia zamestnancov pre prechod na elektromobily.

 

Ako správne vyhodnotiť náklady a regulácie?

 

Správna voľba vozidiel s ohľadom na znižovanie emisnej stopy a ekonomickú efektívnosť si vyžaduje dôkladné zváženie aktuálnych a pripravovaných regulácií, technologických riešení a dostupnosti infraštruktúry. Ako sa pripraviť na tieto zmeny? Konferencia eFleet Day 2024 Truck&Bus&Van ponúka odpovede.

 

eFleet Day 2024

Konferencia eFleet Day 2024: Kľúč k efektívnej elektrifikácii

 

Podujatie eFleet Day 2024 Truck&Bus&Van, ktoré sa uskutoční 16. októbra 2024 v x-bionic® sphere, Šamorín, prinesie prehľad o aktuálnom stave slovenskej elektromobility v oblasti nákladnej dopravy a prepravy. Na konferencii sa predstavia trendy, legislatívne zmeny a požiadavky, ktoré budú ovplyvňovať smerovanie firemných vozových parkov v nasledujúcich rokoch.

 

Konferencia eFleet Day 2024 Truck&Bus&Van otvorí diskusiu o elektrifikácii vozových parkov a výzvach spojených s elektromobilitou

 

Koncentrácia expertov na elektromobilitu, správu vozových parkov, financovanie a nabíjaciu infraštruktúru sa stretne na jednom mieste s cieľom výmeny praktických skúseností a znalostí.

 

Elektrifikácia vozových parkov pod odborným dohľadom

 

Konferencia eFleet Day 2024 Truck&Bus&Van prináša kľúčové témy súvisiace s elektrifikáciou vozových parkov, rozvojom nabíjacej infraštruktúry a podporou prechodu k elektromobilite. Odborníci z rôznych oblastí – od správy a obnovy vozových parkov, cez financovanie a účtovnú problematiku až po nabíjacie riešenia – prichádzajú na jedno miesto, aby zdieľali svoje znalosti a reálne skúsenosti z implementácie elektromobilov vo firmách.

 

Predíďte zbytočným chybám pri elektrifikácii firemných flotíl

 

Účasť na konferencii vám poskytne cenné informácie týkajúce sa dekarbonizácie firemného vozového parku, ktoré vám pomôžu pripraviť sa na elektrifikáciu vlastnej flotily a vyhnúť sa nákladným chybám.

 

Kľúčové témy konferencie eFleet Day 2024 Truck&Bus&Van

 

  • Analýza aktuálneho fleetu vo firme
  • Implementácia e-fleetu
  • Nabíjacie riešenia
  • Batériové úložiská
  • Správa fleetu
  • Financovanie a poistenie
  • ESG problematika
  • Požiarna ochrana

VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=AP9ZyvpyRuY